fbpx

Bodil Martine Østergaard

Psykolog

Kerneområder: Jeg har bred erfaring med behandling indenfor stress, overbelastningsreaktioner, angst, traumer og depression. Jeg arbejder både med individuelle forløb og med parterapi.

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus universitet, er autoriseret af dansk psykolognævn og har arbejdet med terapi siden 2012.

Jeg har bred erfaring med behandling indenfor stress, overbelastningsreaktioner, angst, traumer og depression. Jeg arbejder både med individuelle forløb og med parterapi.

Jeg arbejder ofte med svære relationer, sorg og konflikthåndtering – både med udgangspunkt i her og nu, såvel som i ens opvækst. For mange kan det skabe stor forandring at se på, hvordan tidlige erfaringer og familiemønstre forsat udspiller sig, og hvordan disse kan ændres i ens voksne liv.

Jeg er erfaren i arbejdet med konflikt, skyld og skam, og du vil møde en psykolog, der forholder sig nysgerrigt, kompetent og omsorgsfuldt overfor sårbare og komplekse problematikker – både hos par og ved individuelle forløb.
Jeg har tidligere arbejdet meget med traumebearbejdning, utryghed i nære relationer og selvværdsproblematikker som følge af fysisk og psykisk vold.

Det er vigtigt for mig, at vi sammen skaber et behandlingsforløb, der er meningsfyldt for dig, og hvor du føler dig anerkendt, mødt og hjulpet. Psykoterapi er for mig et nærværende og fokuseret samarbejde mellem dig som klient og mig som terapeut. Et samarbejde, hvor vi arbejder hen imod de ændringer, du ønsker i dit liv, i en proces hvor jeg støtter, guider og udfordrer dig med afsæt i kompetence, erfaring, tryghed, nærvær og empati.
Jeg arbejder for, at vi sammen kan finde en meningsfuld måde at skabe den forandring du har brug for.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil vide mere så tag gerne kontakt til os.