fbpx

Sikre konsultationer – video og telefon

Vi tilbyder landsdækkende og sikre videokonsultationer til alle vores klienter, uden at det koster ekstra for klienten. Du skal blot bede om, at din konsultation opsættes via videokonference, når du booker din tid.

PsykologHjælpen anvender konferencesystemet Zoom (https://zoom.us/join), der er særdeles brugervenligt. Det kan tilgås fra PC, mobiltelefon, iPad etc.

Når du kobler op via Zoom, kan du være helt tryg. Forbindelsen er sikker, der er adgangskontrol i form af brugernavn og password for adgang til det møde, som du er inviteret til. Det er således kun dig – og din psykolog, der er på ’linjen’. Data er også krypteret, så ingen uvedkommende kan ’hacke’ sig ind på den.

Ideelt set bruger vi video, men det er muligt for psykologen at slå videofunktionen fra, så det bliver til en sikker telefonkonsultation i stedet. Det er dit valg.

Denne terapiform er ideel for klienter, der ikke har mulighed for at være til stede fysisk, enten på grund af geografi, handicap, sygdom, social angst eller andet. Sikre konsultationer afregnes til normal timepris.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil vide mere så tag gerne kontakt til os.

Alle vore psykologer tilbyder video- & telefonkonsultation

Individuel Samtale

ANGSTSBEHANDLING

Angst er en overdreven bekymringstendens, ofte i bestemte situationer. Det kan for eksempel være sociale situationer, når man skal flyve, i forbindelse med eksamen …

Hvis du har en sundhedsforsikring, privat eller ved din arbejdsplads, vil den som regel dække hele behandlingen.

STRESSBEHANDLING

Stress er en tilstand som kan opstå, når de krav og udfordringer du udsættes for er for store, og din mulighed for at tilpasse dig eller løse disse virker umulig.

Individuel Samtale

DEPRESSIONSBEHANDLING

Depression er en tilstand præget af udtalt nedtrykthed over længere tid. Har du depression, vil du kunne opleve symptomer som tristhed og grådlabilitet, tankemylder,…

Individuel Samtale

Livskriser

Hvad er en livskrise? En livskrise kan ramme alle mennesker og opstår ofte i forbindelse med større livsændringer, som en skilsmisse, at børnene flytter hjemmefra, et jobskifte eller…

Individuel Samtale

Lavt selvværd

Hvad er et lavt selvværd? Et reduceret selvværd kan komme til udtryk ved følelsen af ikke at være god nok og at man ikke har en særlig høj værdi sammenlignet med andre mennesker…