fbpx
+45 25 68 68 01 info@psykolog-hjaelpen.dk

Individuelle samtaler
Hvad kan vi tilbyde hjælp til?

I psykologhjælpen kan vi tilbyde dig hjælp til en række forskellige psykiske udfordringer. Vi sætter fokus på at du vil modtage samtaler ved en psykolog som fagligt og personligt vil være det bedste match (du har selv mulighed for at læse om vores psykologer under om os – psykologerne). Alle vores psykologer har bred klinisk erfaring og står klar til at møde dig der hvor du er og tilbyde den hjælp du søger.

Nedenfor har du mulighed for at læse mere om Angst, Stress, Lavt selvværd, Smerter, Depression og Livskriser:

ANGST

Oplever du angst? Vi sætter fokus på afklaring af din angst, herunder hvilke symptomer på angst du oplever, omfanget af disse og betydningen af angsten ift. din livskvalitet. At kende sin angst er et vigtigt skridt i behandlingen af angst.

STRESS / PSYKISK BELASTNING

Hvad er stress? Stress er en tilstand som kan opstå, når de krav og udfordringer du udsættes for, er for store, og din mulighed for at tilpasse dig eller løse disse virker umulig. Stress kan opstå, når du over tid oplever en situation som fastlåst, og umulig at komme ud af. 

LAVT SELVVÆRD

Hvad er et lavt selvværd? Et reduceret selvværd kan komme til udtryk ved følelsen af ikke at være god nok og at man ikke har en særlig høj værdi sammenlignet med andre mennesker. Nogle mennesker kan opleve at have en høj selvtillid, eksempelvis som en tillid til egne faglige kvalifikationer, men samtidigt ikke vurdere ens person som særlig værdifuld.

SMERTER

Kan fysiske smerter håndteres psykologisk? Kroniske smerter kan påvirke alle livets områder og have en stor indvirkning på dit psykiske helbred. Smerte er noget alle gerne vil undgå og flygte fra, da smerter kan vække frygt, afmagt og skabe bekymringer. 

DEPRESSION

Hvad er en depression? Depression er en tilstand præget af udtalt nedtrykthed over længere tid. Er du ramt af en depression vil du reagere og have det meget anderledes end sædvanligt. Du vil måske opleve større tendens til opgivelse og en følelse af ligegyldighed overfor ting der normalt har din interesse. 

LIVSKRISER

Hvad er en livskrise? En livskrise kan ramme alle mennesker og opstår ofte i forbindelse med større livsændringer, som en skilsmisse, at børnene flytter hjemmefra, et jobskifte eller overgangen til pension. Du kan opleve at befinde dig en i krise, når de store spørgsmål i livet trænger sig på. 

corona_01

COVID-19

Hos PsykologHjælpen har du nu mulighed for også at modtage terapi via sikker videoforbindelse (Zoom) eller telefon.

Vi ved, at COVID-19 (Coronavirus) lige nu har stor indflydelse på manges liv og hverdag. Hos PsykologHjælpen tager vi naturligvis vores klienters sundhed og behov meget alvorligt. Vi gør, hvad vi kan, for at sikre det bedste miljø og en tryg atmosfære til alle vores fysiske samtaler. Vi tilbyder nu også terapi og samtaler over videoforbinelse eller telefon efter ønske eller behov.

Lad os sammen passe på hinanden.

Kontakt os på +45 25 68 68 01 eller info@psykolog-hjaelpen.dk hvis du ønsker at booke en tid eller foretage ændringer i en allerede reserveret tid hos PsykologHjælpen.

Læs mere om vores tiltag

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål skal du ikke holde dig tilbage fra at skrive til os.

Brug vores kontaktformular til at skrive til os. Vi vender tilbage på henvendelser så hurtigt som mulig.

Individuel Samtale

STRESSBEHANDLING

Stress er en tilstand som kan opstå, når de krav og udfordringer du udsættes for er for store, og din mulighed for at tilpasse dig eller løse disse virker umulig.

Individuel Samtale

ANGSTSBEHANDLING

Angst er en overdreven bekymringstendens, ofte i bestemte situationer. Det kan for eksempel være sociale situationer, når man skal flyve, i forbindelse med eksamen …

Individuel Samtale

DEPRESSIONSBEHANDLING

Depression er en tilstand præget af udtalt nedtrykthed over længere tid. Har du depression, vil du kunne opleve symptomer som tristhed og grådlabilitet, tankemylder,…