fbpx
+45 25 68 68 01 info@psykolog-hjaelpen.dk

Tina Stokkebo Kjærsgaard

cand. Psych.

Kerneområder: Terapi, coaching og rådgivning målrettet par, enkeltpersoner og organisationer. Parforhold og familiedynamikker samt personlig og faglig udvikling, herunder forandringsledelse, samarbejde og kommunikation.

Jeg er uddannet psykolog fra Syddansk Universitet. Min videreuddannelse har primært fokus på de dynamikker, der udspiller sig i nære relationer, typisk vil det være forældreskabet eller parforholdet. Jeg har dog også en del erfaring med coaching, udviklingssamtaler og rådgivning relateret til karrierevalg og håndtering af arbejdsrelaterede forandringer og udfordringer, individuelt eller på teamniveau.

På den baggrund kan jeg tilbyde hjælp til håndtering af forskellige psykologiske problematikker af både privat og arbejdsrelateret karakter. Det kan f.eks. være tilstande som stress, angst eller depression relateret til arbejdslivet eller forældrerollen med de gaver og opgaver, glæder og udfordringer, der er knyttet hertil.

Både par, enkeltpersoner eller virksomhedsledere kan opleve det grænseoverskridende og sårbart at bede om hjælp – og ofte søger vi først hjælp, når vi oplever konflikt eller står midt i en livskrise. Andre henvender sig som en helt naturlig del af deres egen personlige og faglige udvikling, ud fra et ønske om at udforske eget potentiale eller som en del af en livslang rejse mod at blive ’den bedste udgave af sig selv’. Som din samtalepartner, coach eller terapeut vil jeg gøre mit bedste for, at du kommer til at føle dig i trygge og professionelle hænder. Du skal vide, at der er styr på processen.

Vi vil primært arbejde ud fra kognitive og systemiske/narrative eller oplevelsesorienterede metoder, men kan også anvende andre tilgange, hvor det giver mening ud fra den konkrete problemstilling.

Uanset om dit mål for samtalerne er færre konflikter, stærkere relationer, afklaring på vigtige beslutninger eller mere glæde, tryghed og intimitet i hverdagen, så kommer det hele til at foregå i en uformel og afslappet atmosfære. Du vil møde en positiv og ligefrem person, der værdsætter dine unikke kvaliteter som menneske, og som tror på din personlige integritet, evne og ret til at træffe beslutninger for dit eget liv. Det er dig, der bestemmer. I gensidig tillid og respekt vil vi sammen udforske nye og andre perspektiver på de muligheder og udfordringer, der er en naturlig del af tilværelsen.

Du skal føle dig godt hjulpet på vej i processen med at sætte mål og skabe positive forandringer for dit liv. Jeg kan hjælpe dig til øget indsigt – og til at forstå dine egne og andres adfærdsmønstre. Om det er relationen til din partner, dine børn eller dine kolleger, der opleves vanskelig, så kan din kontakt med andre forbedres, så du oplever færre misforståelser og mindre ensomhed eller bekymring. Vi kan også arbejde på overblik, struktur og beslutningsprocesser – eller indøve nye måder at tænke, handle og kommunikere på, så nye kompetencer forankres i praksis.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Har du spørgsmål?

Hvis du vil vide mere så tag gerne kontakt til os.