fbpx

Terapi til børn

I Psykologhjælpen tilbyder vi terapeutiske forløb til børn, hvor vi arbejder med at styrke barnet i at sætte ord på, forstå og mestre de udfordringer, som barnet oplever. I terapien kan vi sammen med barnet øve sociale færdigheder, arbejde med at sætte ord på og regulere svære følelser som vrede, eller tage gradvise skridt hen mod at udfordre og mestre det, som barnet er bange for. Vi har også erfaring i at hjælpe børn, der har fået en diagnose, som autisme eller ADHD/ADD.

Mange børn kan være nervøse og spændte, når de skal tale med en psykolog første gang. Vi anbefaler, at du taler med dit barn om, at det er helt naturligt og okay, og at mange børn har det sådan, når de skal starte til psykolog. I terapeutiske forløb med børn bruger vi ofte tegninger, historier og leg til at understøtte barnet i at sætte ord på og arbejde med svære følelser, tanker og oplevelser. Vi har altid fokus på det enkelte barns ressourcer og interesser og bruger dem aktivt i terapien.

I Psykologhjælpen arbejder vi med metoder som kognitiv adfærdsterapi og den mentaliseringsbaserede tilgang, som har vist sig at have en god effekt hos børn med en lang række udfordringer. Vi tilbyder i Psykologhjælpen også legeterapi til børn fra 3-12 år.

Maria Bested Lund[96]

Merete Tønnesvang

Psykolog

Maria Bested Lund[96]

Vicki Enrum

Psykolog

Marin Nesse Belt

Marin Nesse Belt

Psykolog

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål skal du ikke holde dig tilbage fra at skrive til os.

Brug vores kontaktformular til at skrive til os. Vi vender tilbage på henvendelser så hurtigt som mulig.