fbpx

Steinar Moldestad

Psykolog

Ledende psykolog indenfor børne- og unge området

Kerneområder: Individuel terapi og rådgivning til børn, unge og voksne. Forældrerådgivning. Psykologiske undersøgelser med henblik på udredning af problematikker som ADHD, ADD, autisme, angst, OCD og depression.

Jeg har bred erfaring med udredning og behandling fra børne- og ungdomspsykiatrien og tilbyder behandling ift. angst og fobier, skolevægring, depression, stress og vredeshåndtering.

Tager klienter i Aarhus C.

Jeg er universitetsuddannet psykolog med kandidat fra Aarhus Universitet. Jeg har arbejdet med de fleste psykologiske problemstillinger i en eller anden grad, og med både lettere og ret svære problematikker. Jeg har bred erfaring med udredning af psykiatriske lidelser (inkl. autisme, ADHD, psykoselidelser, angst, OCD, depression, bipolar lidelse, stresstilstande), og har i tidligere job haft et særligt ansvar for behandling af unge med social fobi og skolevægring, samt andre typer angst.

Min grundlæggende terapeutiske tilgang er baseret på kognitiv adfærdsterapi (KAT) og 3. bølge KAT, men benytter flere forskellige evidensbaserede metoder alt efter hvem personen er og hvilken problemstilling det er. Jeg har solid erfaring med at hjælpe både børn, unge og voksne.

Når du søger hjælp hos mig, kan du regne med at få indsigt og forståelse for den problematik du kommer med, nye perspektiver, og konkrete redskaber for vejen videre i livet. Det vigtigste er dog at møde dig præcis der, hvor du er i livet. Min opgave er at give dig et trygt rum, hvor du kan snakke frit, og du vil opleve at blive mødt med stor forståelse, empati og faglighed.

Som person er jeg både kreativ og filosofisk anlagt, og jeg vil være et godt match for personer, der døjer med eksistentielle problemstillinger, eller som står fast i livet. Mit arbejde med børn, kendetegnes af en nysgerrig, engageret, energisk og humoristisk tilgang. I mit psykologarbejde er jeg særligt drevet af en umættelig nysgerrighed, stort engagement for at hjælpe de mennesker jeg møder og det faktum, at jeg egentlig aldrig får nok af de gode og interessante samtaler.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil vide mere så tag gerne kontakt til os.