fbpx

Sorg

Sorg er noget, som vi alle sammen vil opleve i løbet af vores liv. Man kan sige, at sorg er prisen for vores kærlighed og tilknytning til et andet menneske. Sorgen kan opleves forskelligt fra person til person, og kan også afhænge af relationen til den mistede. Når man sørger, kan man have en forestilling om, at man skal være ked af det hele tiden. Langt de fleste oplever dog sorgen i bølger. Det er helt normalt at opdage, at der pludselig er gået noget tid, hvor man ikke har tænkt på den mistede, eller at man måske ligefrem har haft det sjovt. Det betyder ikke, at der ikke samtidig kan være timer eller dage hvor sorgen skyller ind over én og fylder rigtig meget.
Sorg kan beskrives som en akut reaktion på et tab, men også som en læringsproces, hvor man lige så stille skal finde en måde at håndtere sit tab på.

Hjælp til sorg

Som sagt sørger man forskelligt, så vi skal i terapien sammen finde ud af, hvordan du bedst håndterer dit tab. Vi vil have fokus på hvordan du kan håndtere de mange tanker og følelser, som kan være forbundet med tabet og den afdøde. Ofte vil vi arbejde med accept, selvomsorg og strategier til at kunne leve videre uden den afdøde.

Individuelle samtaler

Har du spørgsmål?

Hvis du vil vide mere så tag gerne kontakt til os.