fbpx
+45 25 68 68 01 info@psykolog-hjaelpen.dk

Ravnhild Reinsdottir

cand. Psych., aut

Kerneområder: Individuel terapi, parterapi og rådgivning til voksne og unge, behandling af børn fra 14 år, samt forældrerådgivning.

Jeg hedder Ravnhild Reinsdottir og er tilknyttet Psykologhjælpen. Jeg er uddannet psykolog fra Århus Universitet i 2005 og er autoriseret af Psykolognævnet. Desuden er jeg medlem af Dansk Psykolog Forening. Jeg har mange års erfaring som psykolog med børn, unge og voksne, hvor jeg har beskæftiget mig med Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) og i psykiatrien både indenfor børne- og unge området samt voksne. Jeg har bred erfaring med udredning, psykologiske undersøgelser og behandling af forskellige psykiske lidelser som angst (socialangst, agorafobi, panikanfald, bekymringstendens, OCD osv.), depression, lavt selvværd, traumer, belastningsreaktioner, skizofreni og ADD/ADHD.

Det har altid været vigtigt for mig at dygtiggøre mig for at kunne yde mit bedste overfor de personer som søger min hjælp, og jeg har derfor løbende taget efter- og videreuddannelse. Som psykolog har jeg et mål og ønske om, at tilpasse behandlingen til hver enkelt klient. Kognitiv adfærdsterapi (KAT) og Acceptance and Commitment Therapy (ACT), er mine primære teoretiske og metodiske tilgange til arbejdet med mennesker med en bred vifte af vanskeligheder

I mit arbejde søger jeg at skabe et værdigt forhold bygget på tillid, rummelighed, ærlighed og respekt. Jeg er omsorgsfuld som menneske og det er min erfaring, at humor og varme er vigtige ingredienser i samarbejdet mellem mennesker samt alvor iblandt. Jeg har et helhedsorienteret menneskesyn, og mit blik afsøger ressourcer og muligheder hos klienterne, frem for at lade eventuelle begrænsninger eller vanskeligheder overskygge billedet. I mødet med min klient er jeg bevidst om, at du både møder mig som fagperson og mig som person.

Jeg tilbyder individuel behandling for voksne, unge og børn (fra 5 år) samt forældrerådgivning og parterapi.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil vide mere så tag gerne kontakt til os.