fbpx
+45 25 68 68 01 info@psykolog-hjaelpen.dk

Mindfulnesstræning

 

Har du ofte en oplevelse af ikke at kunne finde ro? At dine tanker myldrer og at du kan have svært ved at holde fokus og samle din opmærksomhed? Så er Mindfulness træning muligvis noget for dig.

Forskning påviser, at mentalt helbred kan trænes i lighed med det fysiske. Mindfulness kan hjælpe dig med at opnå øget nærvær, ro og blive bedre til at mærke og prioritere dig selv. Det kan dog være svært at etablere og vedligeholde mindfulnesstræning på egen hånd.

I mindfulnesstræningen laver vi øvelser sammen og du vil få redskaber, som du kan benytte derhjemme. Træningen ledes af professionelle psykologer, som alle har solid erfaring i at mindfulness, teoretisk og praktisk. Træningen er for alle, nybegyndere eller øvede. Du vil blive støttet i at bruge mindfulness til at leve et liv i større balance.

Mindfulness workshop Psykologhjælpen

Hvad er mindfulness?

Mindfulness er evnen til nærvær. At være til stede uden at lade sig distrahere af alle de tanker og følelser, der automatisk dukker op i vores bevidsthed. Mindfulness er en træning af din hjerne, hvor du opøver og styrker din opmærksomhed og evne til nærvær.

Hvorfor mindfulness?

Mindfulness kan hjælpe med at forbedre søvn, blive bedre til at håndtere tankemylder samt forebygge og håndtere stress. Gennem mindfulnesstræning kan du lære at leve et liv i større balance og med øget opmærksomhed i nuet. I træningen vil vi have fokus på en række forskellige temaer, for eksempel nærvær, egenomsorg og accept af svære tanker og følelser.

Praktiske informationer

 

Alle kan deltage i mindfulnesstræningen. Vi anbefaler, at man som start deltager i mindfulnessworkshoppen eller en introducerende session. Disse afholdes løbende. For at kunne deltage i mindfulnesstræning skal du tilmelde dig inden din første træning. Herefter kan du vælge frit hvornår og hvor ofte du ønsker at træne (drop-in). Når du tilmelder dig, skal du vælge om du ønsker at købe et klippekort (8 gange for 795 kr.) eller vil betale pr. træning (125 kr.). Det vil også være mulig at købe klippekort efter hver træning.

 

Undervisere: Erik Thomsen (Cand.psych.), Lene Hybschmann (Cand.psych.), Marie Dissing (Cand.psych.aut) og Rikke Svendsen (Cand.psych.aut.). Alle underviserne er professionelle psykologer, der har erfaring med at anvende mindfulness både personligt og som led i behandling/terapi.

 

Sted: Fredensgade 29, 1. sal, 8000 Aarhus C

 

Pris: Der kan købes et klippekort til 8 gange for 795 kr. Ellers er prisen 125 kr. pr. gang.

 

For nærmere information og tilmelding: Ring eller skriv til os på mail: info@psykolog-hjaelpen.dk eller ring/sms til 25686801 med navn og telefonnummer. 

OBS: Grundet sommerferien holder Mindfullnesstræningen pause til september. Ny holdplan følger. 

Holdtider

DageTidUnderviserOpstart

Tilmelding - Mindfulnesstræning

12 + 11 =

Bliv ringet op og hør mere

4 + 6 =

cand. Psych. Kerneområder: Individuel terapi til børn, unge og voksne. Forældrerådgivning. Tilbyder studierabat.

Klippekort

Klippekort til 8 gange koster 795 kr.
Ellers er prisen 125 kr. pr. gang.

Undervisere i Mindfulnesstræning

cand. Psych. Kerneområder: Individuel terapi til børn, unge og voksne. Forældrerådgivning. Tilbyder studierabat.

Erik Thomsen

cand. Psych.

cand. Psych. Kerneområder: Individuel terapi og coaching til voksne og unge. Holdundervisning. Tilbyder studierabat.

Lene Hybschmann

cand. Psych.

cand. Psych., aut. Kerneområder: Individuel terapi og coaching til voksne og unge.

Marie Dissing

cand. Psych. aut.

cand. Psych., aut. Kerneområder: Individuel terapi og coaching til voksne og unge.

Rikke Svendsen

cand. Psych. aut.