fbpx

Marin Nesse Belt

Psykolog

Kerneområder: Individuel samtaleterapi med unge og voksne. Terapi og udredning til børn. Forældrerådgivning. 

Marin Nesse Belt

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet. Jeg tilbyder individuel samtaleterapi med børn, unge og voksne, forældrerådgivning og udredning af børn og unge.

Jeg tilbyder samtaleterapi vedrørende unge og voksnes trivsel. Jeg kan for eksempel tilbyde hjælp, hvis du oplever bekymringer, tristhed, stress, lavt selvværd, svære relationer, eller har oplevet noget traumatisk, som påvirker dig i din dagligdag. Min terapeutiske tilgang består af evidensbaserede metoder som kognitiv adfærdsterapi (KAT) og acceptance and commitment therapy (ACT). Disse tilgange vægter hvorledes vores tanker, følelser og handlinger, gensidigt påvirker hinanden. I terapi vil vi undersøge tankerne, samt lære at håndtere dem, så du lettere kan leve det liv, du ønsker at leve. Vi skal sammen finde frem til dine ønsker og mål i livet, samt hvilke tanker, følelser og handlinger som hindrer dig i dette. I terapien vil du få redskaber til, hvordan du bedre håndterer disse svære tanker og følelser.

Desuden tilbyder jeg individuel samtaleterapi med børn og unge, forældrerådgivning og psykologisk udredning af børn og unge. I arbejdet med børn og unge har jeg en bred erfaring med at hjælpe i forhold til problematikker som angst, depression, sociale udfordringer, skolevægring, traumer, vredesudbrud, autisme og opmærksomhedsforstyrrelser (ADHD/ADD). Gennem arbejde i PPR og psykiatri, har jeg erfaring med psykologiske undersøgelser med henblik på udredning af problematikker som opmærksomhedsforstyrrelser (ADHD/ADD) og autisme. Til dig som forælder kan jeg tilbyde rådgivning indenfor en række problematikker, sådan at du på bedst mulig måde kan understøtte dit barns udvikling og trivsel. Dette kan indebære at bidrage med en ny forståelse for dit barns udfordringer, arbejde med dine tanker og følelser omkring barnets og egne reaktioner, samt rådgivning tæt på de situationer du oplever som særligt udfordrende i jeres dagligdag.

For mig er det vigtigt at skabe et trygt og tillidsfuldt terapeutisk rum, hvor børn, unge og voksne, kan mærke og give udtryk for svære tanker og følelser. Jeg ved, at det kan være grænseoverskridende at skulle åbne op om det der er svært, og det kræver mod at bede om hjælp. Det er derfor vigtigt for mig at møde mine klienter med nærvær, empati og omsorg, og give en oplevelse af at blive mødt, set og forstået.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil vide mere så tag gerne kontakt til os.