fbpx

Marie Vinther Magnussen

Psykolog

Kerneområder: Særlig uddannet i at arbejde med depression, angst, ludomani, samt par- og familierelaterede problemstillinger. Tilbyder både terapi, rådgivning og supervision.

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet (2011) og autoriseret ved Dansk Psykolognævn. Jeg er medlem af Dansk Psykologforening, og du er sikret høj faglighed og kontinuerlig udvikling, da jeg løbende tager efter- og videreuddannelse.

Jeg arbejder respektfuldt og med stor varme og empati. Jeg tager altid udgangspunkt i den enkeltes aktuelle problemer og vanskeligheder, og vi arbejder sammen om at hjælpe dig til at få mere ud af livet og/eller til en større livsglæde. Hos mig kan vi grine sammen, også når tingene bliver svære. Min tilgang er anerkendende og udviklingsorienteret med henblik på indsigt og bedring. Symptomer lindres, så du kan fungere bedre i dagligdagen og leve det liv, du gerne vil. Du får nye handlemuligheder og større tilfredshed.

I behandlingen arbejdes med evidensbaserede metoder, som er psykologiske metoder, der har vist sig at have dokumenteret effekt i arbejdet med psykiske lidelser og psykologiske udfordringer. Den primære terapiform er kognitiv adfærdsterapi (KAT) og Compassionfokuseret Terapi (CFT). Som supplement hertil benyttes metoder fra Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Individuel terapi
Du vil få øget dit funktionsniveau og din trivsel. Du lærer at forstå og berolige dig selv og genvinde kontrollen frem for at opgive kampen. Jeg har erfaring i behandling af afhængighed/misbrug, stress, depression, socialfobi, simpel fobi, OCD, livskriser og tab.

Parterapi
Parterapi gør det muligt at vende konflikter til vækst og forandring eller forebygge konflikter. Jeg hjælper jer til at få indblik i jer selv og hinanden og give jeres forhold nye muligheder. I terapien fremmes følelsesmæssig nærhed og nysgerrighed på hinanden.

Supervision
Jeg har stor erfaring med at supervisere tværfagligt personale inden for misbrugsområdet. I supervisionen gør jeg brug af min erfaring med udredning og differentialdiagnostik. Jeg har specialiseret erfaring i ludomanibehandling, både fra privat aktør og hospitalssektoren.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil vide mere så tag gerne kontakt til os.