fbpx
+45 25 68 68 01 info@psykolog-hjaelpen.dk

Lene Hybschmann

cand. Psych.

Kerneområder: Individuel terapi og coaching til voksne og unge. Holdundervisning. Tilbyder studierabat.

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet i 2017 og har desuden en certificering i Business Coaching.

Jeg har erfaring med at hjælpe mennesker med forskellige psykiske problemstillinger, bl.a. angstproblematikker, OCD, stress, depression, lavt selvværd og livskriser. Jeg har erfaring med coaching og terapi ift. arbejdsrelaterede udfordringer.

Jeg har desuden erfaring med undervisning i en række forskellige temaer som mindfulness, stress, angst, depression, selvværd m.fl.

I terapien arbejder jeg primært ud fra ACT (Acceptance and Commitment Therapy), Kognitiv Adfærdsterapi samt Mindfulness.

Jeg ved, at det for mange mennesker kan være grænseoverskridende at komme til psykolog. Derfor er det vigtigt for mig at skabe en god og varm atmosfære i terapien samt opbygge en tillidsfuld relation. Jeg lægger stor vægt på rummelighed, nærvær og empati. Dertil tror jeg på, at det i mange henseender kan være meningsfuldt at inddrage lidt humor i terapien, men samtidig også kunne være udfordrende og konfronterende, når det skønnes nødvendigt.

I samtalerne ønsker jeg at få en større forståelse af dig som menneske og den situation, du er i, så vi målrettet kan samarbejde omkring at forbedre din livskvalitet og genskabe en sund balance i dit liv.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil vide mere så tag gerne kontakt til os.