fbpx
+45 25 68 68 01 info@psykolog-hjaelpen.dk

Kursus i Mindfulness – 2 x 2 timer

 

Forskning har påvist, at træning af det mentale helbred kan være lige så vigtig som fysisk træning. Gennem mindfulness træner du din opmærksomhed, så du bliver bedre til at leve et liv i nuet med bevidst nærvær.

På kurset bliver du præsenteret for både den teoretiske og praktiske side af mindfulness. Du får et indblik i forskning af effekten af mindfulness samt en indføring i mindfulnessøvelser. Du får både viden om og erfaring med essensen i mindfulness.

I løbet af kurset får du udleveret lydfiler og materialer, som du kan beholde og bruge efterfølgende. 

Mindfulness workshop Psykologhjælpen

Hvorfor mindfulness?

Fra forskning ved vi, at du gennem mindfulness kan berolige dit nervesystem og herved opleve øget ro og mindre fysisk stress. Mindfulness kan hjælpe med at forbedre din søvn, blive bedre til at håndtere tankemylder samt forebygge og håndtere stress. Gennem mindfulnesstræning kan du lære at leve et liv i større balance og med øget opmærksomhed i nuet.

Praktisk information

Underviser: Rikke Svendsen (Cand.psych.aut.). Har erfaring med at anvende mindfulness både personligt og som led i behandling/terapi.

Vores næste kursus starter op i uge 11 2020.

Onsdag d. 11/3/2020 kl. 15.30-17.30 og onsdag d. 25/3/2020 kl. 15.30-17.30 .

Sted: Aarhus

Pris: 975 kr.

Tilmelding: info@psykolog-hjaelpen.dk

Kontakt: Lene Hvam, tlf. 22426868

Tilmelding - Kursus i Mindfulness

3 + 14 =

Bliv ringet op og hør mere

13 + 9 =

Underviser i Mindfulness

cand. Psych., aut. Kerneområder: Individuel terapi og rådgivning for unge og voksne. Psykologisk smertehåndtering. Holdundervisning.

Rikke Svendsen

cand. Psych. aut.