fbpx

Ingvild Sanaker

Psykolog

Kerneområder: Individuel terapi og parterapi. Voksne, unge og børn. Problematikker som angst, mistrivsel, livskriser, parforholdsproblemer, stress og depression.

Bodil Kjær Nielsen Psykologhjælpen

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet. Jeg har erfaring med individuel samtaleterapi med unge og voksne med en række forskellige problemstillinger, blandt andet angst, depression, stress, mistrivsel og følger af kroniske smerter. I tillæg har jeg erfaring med det psykologiske arbejde indenfor børne- og familieområdet. I arbejdet med børn har jeg erfaring med opmærksomhedsforstyrrelser (ADHD/ADD), autisme, skolevægring/mistrivsel i institution, samt familierelaterede problematikker. Videre vil jeg kunne rådgive forældre med henblik på at hjælpe deres barn til forbedret trivsel.

I samtaleterapien arbejder jeg hovedsageligt med principper fra kognitiv adfærdsterapi og Acceptance and Commitment Therapy, hvor en indsigt i sammenhængen mellem tanker, følelser og handlinger er et vigtigt skridt mod bedring og udvikling. Dog er jeg fleksibel med henblik på brug af metode, hvor jeg tilpasser mig efter den aktuelle problemstilling.

Du vil møde en varm og forståelsesfuld psykolog, som imødekommer dig der hvor du er i livet. Jeg har en nysgerrig og anerkendende tilgang, hvor jeg vægtlægger at skabe grundlaget for en tryg og tillidsfuld samtale. I terapirummet er der plads til svære problematikker, såvel som indslag af humor når det viser sig passende. Du vil opleve at få nye perspektiver, øget indsigt, og konkrete værktøj til din hverdag. 

Har du spørgsmål?

Hvis du vil vide mere så tag gerne kontakt til os.