fbpx

Hvem er vi

Vi er en gruppe af psykologer, som tilsammen har en bred erfaring inden for stort set alle problematikker som angst hos både børn og voksne, stress, depression, livskriser, arbejdsrelaterede problemer, lavt selvværd, parproblemer, skilsmisse, ensomhed, familierelaterede problemer m.v.

Vi hjælper både voksne, børn og unge.

Når du ringer eller skriver til psykologhjælpen og kort fortæller, hvad problemet handler om, vil vi sørge for at matche dig med den rette psykolog. Du kan også selv udtrykke ønske om hvem du gerne vil have en tid hos.

Vi hjælper både mennesker med konkrete problemstillinger som angst, depression, stress, sorg, lavt selvværd og mennesker med mere diffuse problemstillinger, som måske har udviklet sig over flere år.

Mange, som søger hjælp hos os, kan opleve, at det kan være svært at sætte ord på og forklare, hvad problemet handler om, og hvad man har brug for hjælp til. Her er det vores opgave at få afgrænset og tydeliggjort problemstillingen.

Vi er altid nærværende i samtalen med dig. Vi betragter dig som eksperten i dit liv, og vi bidrager med den faglige ekspertise, der kan hjælpe dig/jer med at håndtere problemerne eller vanskelighederne på en ny måde.

Vi benytter metoder inden for det, som kaldes den kognitive tilgang, som både vores erfaring og forskning viser virker og er effektiv.

Læs mere om vores tilgang her

Har du spørgsmål?

Hvis du vil vide mere så tag gerne kontakt til os.

Hvis du har en sundhedsforsikring, privat eller ved din arbejdsplads, vil den som regel dække hele behandlingen.

STRESSBEHANDLING

Stress er en tilstand som kan opstå, når de krav og udfordringer du udsættes for er for store, og din mulighed for at tilpasse dig eller løse disse virker umulig.

Individuel Samtale

ANGSTSBEHANDLING

Angst er en overdreven bekymringstendens, ofte i bestemte situationer. Det kan for eksempel være sociale situationer, når man skal flyve, i forbindelse med eksamen …