fbpx

Forældrerådgivning

I Psykologhjælpen tilbyder vi forældrerådgivning hos en børne- og ungepsykolog med fokus på at styrke jer som forældre i, hvordan I kan forstå og håndtere de udfordringer, I oplever omkring jeres barn eller i jeres familie. Måske er I som forældre usikre på, hvordan I skal forstå jeres barns vanskeligheder. Det kan også være, at I har brug for konkrete redskaber til at håndtere disse udfordringer eller tackle svære hverdagssituationer. Det kan også være, at I har brug for råd og vejledning i, hvordan I kan hjælpe jeres barn til at tackle svære oplevelser som dødsfald i familien, skilsmisse eller lignende. 

Hvis dit barn har fået en diagnose, tilbyder vi også rådgivning i, hvordan man kan tale med sit barn om dette, hvad man kan gøre for at støtte op om og hjælpe sit barn i det daglige, og hvordan man kan indrette familielivet, f.eks. med strukturer og piktogrammer.

Til forældrerådgivning deltager barnet ikke. Forældrerådgivning kan, alt efter jeres ønsker og behov, foregå sideløbende med at barnet er i terapi eller som et særskilt forløb. 

Forældrerådgivning har en varighed af 75 minutter, og prisen er 1475 kr.

Maria Bested Lund[96]

Merete Tønnesvang

Psykolog

Maria Bested Lund[96]

Vicki Enrum

Psykolog

Maria Bested Lund[96]

Ingvild Sanaker

Psykolog

Marin Nesse Belt

Marin Nesse Belt

Psykolog

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål skal du ikke holde dig tilbage fra at skrive til os.

Brug vores kontaktformular til at skrive til os. Vi vender tilbage på henvendelser så hurtigt som mulig.