fbpx
+45 25 68 68 01 info@psykolog-hjaelpen.dk

Erik Ehrenreich Thomsen

cand. Psych.

Kerneområder: Individuel terapi til børn (fra 12 år), unge og voksne, samt forældrerådgivning. Tilbyder studierabat.

Jeg er uddannet psykolog (cand.psych.) fra Aarhus Universitet. Jeg har erfaring med at behandle en række psykiske lidelser: angstlidelser, depression, stress og andre belastningsreaktioner, livskriser, lavt selvværd og ADHD. Jeg har erfaring indenfor samtaleterapi med børn, unge og voksne, i individuel og gruppeformat, samt forældrevejledning.

Det er meget vigtigt for mig at stemningen i terapien er præget af tryghed, varme og rummelighed. Jeg er et varmt, roligt og nysgerrigt menneske, og de sider er integreret i min professionelle tilgang. Det kan være sejt at komme til psykolog og fremlægge sine sårbare sider, og jeg arbejder for at det samtidig skal kunne være en lettende, opløftende og til tider humoristisk oplevelse. Jeg bruger tid på at sætte mig omhyggeligt ind i mine klienters perspektiver og måder at tale om deres situation på, og mit udgangspunkt vil altid være din forståelse af din livssituation og de problemer eller udfordringer du står over for.

Metodisk og teoretisk arbejder jeg ud fra evidensbaserede tilgange. Mit primære fokus er på Acceptance and Commitment Therapy (ACT) og Mindfulness, derudover trækker jeg på et bredt uddrag af de store terapiretninger. På almindelig dansk betyder det at vi kommer til at arbejde med at oparbejde nye måder at forholde os til svære tanker og følelser på, så de ikke længere får lov til at overtage og forstyrre vores projekt med at leve et meningsfuldt liv.

Jeg arbejder generelt helhedsorienteret, og det kommer særligt i spil i forhold til børn og forældre. Det betyder at jeg udover selve barnet har øje for relationer og sammenhænge omkring det, og hvilken indflydelse de har på den konkrete situation. Løbende efteruddannelse vægtes højt, og jeg deltager løbende i kurser, seminarer, workshops og mindfulness-ophold.

Jeg tilbyder individuelle samtaler med børn, unge og voksne samt forældrerådgivning.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil vide mere så tag gerne kontakt til os.