fbpx

Emilie Johannessen

Psykolog

Kerneområder: Jeg har erfaring med rådgivning og terapi med unge og voksne og har indsigt i en række forskellige problemstillinger, herunder lavt selvværd, ensomhed, studiestress, angst og parforholdsproblemer.

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet. Jeg har erfaring med rådgivning og terapi med unge og voksne og har indsigt i en række forskellige problemstillinger, herunder lavt selvværd, ensomhed, studiestress, angst og parforholdsproblemer.

Det kan være et stort skridt at starte til psykolog og sætte ord på det, der er svært. Jeg vil gøre mit bedste for at skabe et tillidsfuldt rum, hvor du føler dig tryg, mødt og hjulpet i det, du står i. Jeg ser terapien som et frirum, hvor du kan få lov at tale fortroligt om det, du har behov for. Du kan forvente at møde en nærværende, varm og empatisk psykolog, som forholder sig nysgerrigt, omsorgsfuldt og anerkendende til de svære, sårbare problematikker, du kommer med. Du er også meget velkommen, selvom du ikke har en klar idé om, hvad du har behov for hjælp til.

Som terapeut er det vigtigt for mig, at du oplever dig set og mødt i den livssituation, du står i. Vi vil i samarbejde skabe et forløb, som er tilpasset dine behov og problemstillinger og som opleves meningsfuldt for dig, hvor vi arbejder hen imod de forandringer, du ønsker i dit liv. Jeg vil støtte, guide og udfordre dig og gøre mit bedste for at hjælpe dig mod bedring. Måske du også går herfra med ny indsigt og større omsorg og forståelse for dig selv og dit liv.

I det terapeutiske arbejde benytter jeg kognitive metoder og er derudover særligt inspireret af Emotionsfokuseret Terapi (EFT) og Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Særligt for par tager jeg udgangspunkt i Emotionsfokuseret Parterapi. Ud fra jeres problematikker vil vi arbejde med at afdække de negative mønstre, som kan skabe konflikt og afstand i jeres parforhold og åbne op for de længsler og problemer, der ligger bag mønstrene for herigennem at styrke relationen og den følelsesmæssige nærhed.

Min terapeutiske tilgang tager derudover udgangspunkt i forståelsen af at menneskets tanker, følelser og krop fungerer i et vigtigt samspil. Kroppen kan ofte spille en vigtig rolle i vejen mod bedring, og jeg inddrager derfor også denne som en del af min praksis.

 

Har du spørgsmål?

Hvis du vil vide mere så tag gerne kontakt til os.