fbpx

Elín Anna Baldursdóttir

Psykolog

Kerneområder:

Individuel terapi og rådgivning til børn, unge og voksne. Forældrerådgivning. Psykologiske undersøgelser med henblik på udredning af problematikker som ADHD/ADD, angst og depression.

Jeg er uddannet fra Island Universitet (2015) og er medlem af Dansk Psykologforening. Jeg har fra 2015 taget efter- og videreuddannelse både i Danmark og i udlandet. Jeg har solid erfaring med individuel samtaleterapi og gruppeforløb med børn og unge.

Jeg arbejder efter evidensbaserede metoder som kognitiv adfærdsterapi, der har vist sig at have effekt i arbejdet med psykologiske udfordringer. På samme tid lægger jeg vægt på at skræddersy hvert enkelte forløb efter personen/familiens problemstillinger og behov, hvor vi sætter fælles mål om det vi vil opnå. Når du møder til samtaler hos mig, vil jeg gerne blive klogere på din hverdag og hvordan det er at være dig. Jeg møder dig med varme, nysgerrighed og forståelse for den problematik du kommer med. Samtidig kan vi have humor og grine sammen, selvom vi taler om noget som kan være hårdt. Det vil være vores fælles opgave at give dig nogle redskaber til at håndtere problematikker, ændre tanker eller adfærd og opnå de mål vi sætter.

Individuelle samtaler         
Med yngre børn arbejder jeg meget i samarbejde med forældrene. Det gør jeg fordi forældrene er eksperter at forstå sit eget barn og kan implementere strategierne derhjemme. Med stigende alder øges behovet for at arbejde med barnet selv, men ofte er er der stadig behov for støtte fra forældrene.  Jeg har erfaring i behandling af angst, depression, social fobi, sociale færdigheder, søvn- og adfærdsproblemer. Jeg har også erfaring med at arbejde med børn og unge i sport i forhold f.eks. skade eller præstationsangst.

Gruppeforløb
Jeg har erfaring med gruppeforløb mod angst hos børn, både i forældre- og børnegruppe. Jeg er certificeret i Peers sociale færdighedstræning som er en manualiseret og forældreunderstøttet indsats, der træner sociale færdigheder hos unge til at hjælp dem med at få venner og holde dem. Jeg har også erfaring med kurser om opdragelse af børn med f.eks. ADHD.

Samtaler kan gennemføres på dansk, engelsk og islandsk.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil vide mere så tag gerne kontakt til os.