fbpx
+45 25 68 68 01 info@psykolog-hjaelpen.dk

Depression

Hvad er en depression? Depression er en tilstand præget af udtalt nedtrykthed over længere tid. Er du ramt af en depression vil du reagere og have det meget anderledes end sædvanligt. Du vil måske opleve større tendens til opgivelse og en følelse af ligegyldighed overfor ting der normalt har din interesse. Depression kan føles som en sort sky der følger med dig overalt i dit liv og som både reducerer dit humør og dit energiniveau. Der findes forskellige grader af depression; mild, moderat og svær. Ved mild og moderat depression vil samtaleterapi alene ofte kunne hjælpe dig. Ved svær depression vil det som regel være nødvendigt med antidepressiv medicin i kombination med samtaleterapi.

Symptomer på depression: Har du depression, vil du kunne opleve symptomer som tristhed og grådlabilitet, tankemylder, søvnproblemer, træthed, skyldfølelse, manglende lyst og overskud.

Depressionsbehandling: Vi kan tilbyde dig behandling af depression og kan tilmed hjælpe dig til at forebygge depression. Behandling af depression vil altid være tilrettelagt efter dine individuelle behov, men vi vil typisk sætte fokus på:

 

  •  Metoder til at øge lyst og overskud.
  •  Redskaber til at håndtere uhensigtsmæssige tankemønstre.
  •  Gode mestringsstrategier.
  •  Nye handlemuligheder.
  •  Rådgivning om søvn.
  •  Behandlingen vil altid tilrettelægges efter dine individuelle behov. 

Individuelle samtaler

corona_01

COVID-19

Hos PsykologHjælpen har du nu mulighed for også at modtage terapi via sikker videoforbindelse (Zoom) eller telefon.

Vi ved, at COVID-19 (Coronavirus) lige nu har stor indflydelse på manges liv og hverdag. Hos PsykologHjælpen tager vi naturligvis vores klienters sundhed og behov meget alvorligt. Vi gør, hvad vi kan, for at sikre det bedste miljø og en tryg atmosfære til alle vores fysiske samtaler. Vi tilbyder nu også terapi og samtaler over videoforbinelse eller telefon efter ønske eller behov.

Lad os sammen passe på hinanden.

Kontakt os på +45 25 68 68 01 eller info@psykolog-hjaelpen.dk hvis du ønsker at booke en tid eller foretage ændringer i en allerede reserveret tid hos PsykologHjælpen.

Læs mere om vores tiltag

Har du spørgsmål?

Hvis du vil vide mere så tag gerne kontakt til os.