fbpx
+45 25 68 68 01 info@psykolog-hjaelpen.dk

Birgitte Abell

cand. Psych., aut.

Kerneområder: Psykologisk rådgivning og terapi med unge og voksne, samt parterapi.

Jeg er uddannet psykolog fra Århus Universitet i 2009 og autoriseret af Psykolognævnet.

Før jeg blev psykolog, har jeg arbejdet som sygeplejerske og sundhedsplejerske.

Jeg er til stadighed optaget af den betydning som kontakt og nærvær har for os mennesker. For mig er det, hvad vi grundlæggende har brug for og udvikler os igennem.

Igennem årene har jeg hjulpet mennesker (enkeltvis, par, familier og grupper) i mange forskellige livssituationer fra fødsel til død.

Især når vi kommer ind i tilstande af lidelse, krise, traume, angst, stress og fortvivlelse, kan det være nødvendigt at få hjælp.

Jeg har dyb respekt for den, der beder om hjælp, ikke mindst fordi det kan være forbundet med skam og nederlagsfølelse at erkende behovet. At vove det første skridt i processen hen imod at få det bedre, kræver mod.

Som psykolog byder jeg ind med min evne til at være med dig i det, du er i. Du vil få min hjælp til at rumme og forstå dig selv, skabe forandring og finde din egen vej.

Jeg har tillid til udvikling. Jeg ved at det kan lade sig gøre at få kontakt til nye balancer og kompetencer i sig selv. Når du er i god kontakt med dig selv, vil det have indflydelse på måden, som du kan være i kontakt med andre. I mit arbejde med mennesker har jeg set det ske igen og igen, også selvom udgangspunktet var svært. Mulighederne for at føle sig i live, blive tilfreds, opleve mening og glæde – nogle gange på trods af store udfordringer – bliver større.

Du kan læse mere om nogle af de metoder, som jeg benytter, under ”tilgang” i fanen ”om os” her på hjemmesiden.

Du er meget velkommen hos mig.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil vide mere så tag gerne kontakt til os.