fbpx

Vicki Enrum

Psykolog

Kerneområder: individuel samtaleterapi og gruppebaseret terapi med børn, unge og voksne.

Bodil Kjær Nielsen Psykologhjælpen

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet. Jeg har erfaring med individuel samtaleterapi og gruppebaseret terapi med børn, unge og voksne. Jeg har især arbejdet med problematikker som angst, depression, lavt selvværd og familiekonflikter. I arbejdet med børn har jeg erfaring med skolevægring, autisme og udviklingshæmning. Herudover kan jeg rådgive forældre i, hvordan man bedst kan støtte sit barn/teenager i mistrivsel.

Min terapeutiske tilgang består af evidensbaserede metoder som kognitiv adfærdsterapi og acceptance and commitment therapy (ACT). Disse tilgange lægger vægt på, at vores tanker har stor betydning for vores følelser og handlinger. Ved at arbejde med tankerne, kan man lære at håndtere dem bedre, og dermed kan man lettere leve det liv, man gerne vil leve. I terapien skal vi derfor sammen finde frem til dine ønsker og mål i livet, samt hvilke tanker, følelser og handlinger som står i vejen for dig. Jeg vil give dig redskaber til, hvordan du bedre håndterer disse svære tanker og følelser.

Det er vigtigt for mig, at man føler sig tryg i det terapeutiske rum. Jeg ved, at det kan være grænseoverskridende at skulle åbne sig og tale om det, der er svært. Jeg har derfor stor respekt for, at man vælger at arbejde for at få et bedre liv ved at gå til psykolog. Jeg møder altid mine klienter med anerkendelse, omsorg og empati, og jeg tilføjer også gerne leg og en mere humoristisk stemning, når dette giver mening.

Det er mit mål for mit terapeutiske virke, at du føler dig mødt, hørt og forstået, og at du føler, at du får konkret hjælp og redskaber til at håndtere dine problematikker.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil vide mere så tag gerne kontakt til os.

Bodil Kjær Nielsen Psykologhjælpen