fbpx
+45 25 68 68 01 info@psykolog-hjaelpen.dk

Mette Juhl Lassen

Psykolog

 Kerneområder: Individuel samtaleterapi til voksne og unge mennesker. Jeg har bl.a. erfaring med problematikker såsom angst, depression, lavt selvværd, relationelle problematikker, samt senfølger af vold og omsorgssvigt i barndommen.

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet, og jeg har primært erfaring med individuel samtaleterapi til voksne og unge mennesker. Jeg har arbejdet terapeutisk med flere forskellige former for psykologiske problemstillinger, såsom angst, depression, lavt selvværd, problemer med at indgå i vigtige relationer med andre mennesker samt med senfølger af bl.a. vold og omsorgssvigt i barndommen.

Jeg arbejder som udgangspunkt kognitivt med hovedvægt på tilgangen Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Dog søger jeg altid at tilpasse den terapeutiske metode så den matcher lige netop din problematik. Ofte har jeg også fokus på at undersøge, hvilke erfaringer du har med dig fra tidligere i dit liv, som måske kan have en indflydelse på din aktuelle problemstilling. Dette gør jeg bl.a. med det formål at skabe sammenhæng i dit liv og at skabe en større forståelse for dig selv. Dertil kan dette ofte hjælpe dig til at få indsigt i, hvorfor din aktuelle problemstilling er opstået.

For mig handler terapi i høj grad om at lære at forstå sig selv og sine handle- og reaktionsmønstre. Det er således først, når vi kan forstå, hvorfor vi føler og handler, som vi gør, at vi bliver i stand til aktivt at ændre på dette. Dertil oplever jeg, at en sådan forståelse ofte gør det nemmere at få godhed og omsorg for sig selv.

Min terapeutiske stil er rolig, reflekterende og empatisk, og mit udgangspunkt vil altid være at møde dig med nærvær og anerkendelse lige netop der, hvor du befinder dig i livet. For nogen kan det være meget overvældende at tage hul på arbejdet med de svære tanker og følelser, der måske fylder lidt for meget i dagligdagen. Derfor er det for mig utrolig vigtigt, at vi arbejder hen imod den udvikling og de forandringer, som du ønsker i dit liv, i et tempo som du er komfortabel med.

Det terapeutiske rum er til for dig, og målet med terapien vil altid være, at du opnår en øget livskvalitet og bliver bedre rustet til at håndtere fremtidige udfordringer. Mit arbejde består i at støtte og hjælpe dig til at nå dette mål.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil vide mere så tag gerne kontakt til os.